onsdag 23 november 2011

Debatt och provokation: Underbara under

Hur påverkas modet av den tid vi lever i? Mycket sker utanför våra dörrar. Vad är det vi längtar efter i dagens samhälle? Vi tror att en saknad efter äkthet börjar växa hos människor vilket skapar ett förakt mot plastiskkirurgin och den likformighet detta representerar. Just nu finns det mycket i modevärlden som antyder detta, ett exempel är underkläderna och dess nya skepnad. En helt ny trend börjar växa fram, aldrig någonsin har korsetter, hela bodys, maxitrosor och gördlar varit så på ropet. Vi tycker detta är ett positivt då du med hjälp av rätt underkläder framhäver dina tillgångar, lyfter och omformar din kropp istället för att låta kirurgkniven göra detta. Kanske vi idag står inför ett nytt vägskäl där en del tycker att vi alla har rätt att operera byst och fettsuga magen, medan andra, som oss, anser att bra underkläder som håller in eller lyfter är betydligt billigare och sexigare! Vad tycker du?

Kommentera och vinn ett presentkort på Lindex!

Bilden är tagen från ELLEs decembernummer (nr 12 2011), från underklädesbilagan "Världens 169 små underverk".

2 kommentarer:

  1. Håller absolut med om att underkläder som håller in magen, rumpan och låren är att föredra. Vilka märken kan rekommenderas en relativt nyförlöst mamma?

    SvaraRadera
  2. Vi håller helt klart med dig. På Ellos hittade vi faktiskt en body som både formar och håller in, http://www.ellos.se/dv/1-Underklader-bad-Shaping/SecretSolutions/_/N-f63Z1z12lr9Z1z141xe?Nr=294365...

    SvaraRadera