fredag 18 november 2011

Personlig stil: Tvillingarna Malin & Ulrika - Lika men olika

...men först: BOKRELEASE!
Idag släpps Du är din förpackning, boken av Eva Carlström om hur du matchar din utsida med insidan och finner en personlig stil. När du läser detta firar vi med vin, mat och mingel tillsammans med många gäster på SCANDIC i Karlskrona. Bilder kommer senare! Läs mer om boken och beställ den på hemsidan. Den finns även på Adlibris, Bokus och Bokia.se.


Idag får du för första gången träffa Malin & Ulrika, ett tvillingpar som under både sin uppväxt och sina vuxenliv alltid sett väldigt lika ut i såväl frisyr som kläder. Men som flertalet syskon är de två helt olika personer, vilket vi tycker ska synas på utsidan! Ulrika är den "tuffa" och Malin den mjuka och "försiktiga". Under deras skoltid har de tidigt fått lära sig att deras kroppar varit alltför "kurviga" vilket skapat den självbild de idag bär på, nämligen att de tror att de är storlek 46 trots att de är storlek 38-40.

Under många månader framöver kommer du kunna följa deras förändring, deras känslor kring detta och hur de sakta men säkert, vid 43 års ålder, blir två helt olika ”förpackningar”.

Nästa fredag berättar vi hur vi gått till väga för att finna deras insida och vad de ville uttrycka med sin utsida!

Snart kommer du även att möta Lillemor och Kerstin som också har påbörjat sin resa till en ny och personlig stil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar