fredag 13 januari 2012

Personlig stil: Romantisk

Vad innebär de olika stilpersonligheterna och hur påverkar det klädvalet? Oerhört mycket menar vi… Igår var veckans stilikon Amelia Adamo, en vacker kvinna med en enormt välbalanserad klädsel. Varför har hon lyckats så bra? Vi anser att hon tillhör den romantiska kvinnan som vi beskriver på följande sätt:

Hon är glad, älskvärd, omhändertagande och ibland med mediala förmågor. Hennes hjärta är stort och rymmer mycket romantik med en känsla för omvårdnad. Hon har förmågan att knyta kontakter och stöttar gärna sin omgivning. Rösten är mjuk, skrattet likaså och många uppfattar denna kvinna feminin och vacker. Den romantiska kvinnan lyser du ofta upp rummet när hon gör entré, trots att det görs det lugnt och stilla. Denna kvinnlighet väcker emellanåt avund då hon lätt drar till sig uppmärksamhet. Kvinnor som tillhör denna stil klagar trots detta över att de inte vill uppfattas snälla och söta. Det är viktigt att denna kvinna bejakar mjukheten och inte det hårda, vilket får henne att hon uppfattas ”utklädd” och alltför utmanande. Denna kvinna ska med fördel bära feminina kläder, spets, volanger och vara urringad.

Du kommer väl ihåg vårt tidigare blogginlägg om de olika stilpersonligheterna där Marilyn Monroe och kaninen symboliserar den romantiska kvinnan med ledorden:
Varm, charmerande, levande, vänlig, okomplicerad, energisk, omhändertagande, lekfull, lättsam, underhållande, glad, flott och pigg.Nästa fredag berättar vi mer om hur den romantiska kvinnan bör klä sig och vilka fler kända personer som vi anser tillhör denna stilpersonlighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar