måndag 9 januari 2012

Underbara måndag: Recycling!

Tidningen Tara tipsar om den rådande trenden med stormönstrade sidentryck och återbruk. Armbandet ”Scarf” med strasspänne görs av vintage scarfar och varje smycke är unikt. Pris 495 kr/st och kan beställas på www.karinviktora.se

Företaget beskriver sina smycken på följande sätt: "Karin Viktoria är ett svenskt smyckesmärke med handgjorda smycken tillverkade i Sverige. Ambitionen med Karin Viktoria är att erbjuda smycken utöver det vanliga - smycken "with a twist".Kontrast är något som är utmärkande för smyckena: mjukt möter hårt, gammalt möter nytt, glamour möter enkelhet".

Vackert och annorlunda!

Hoppas du får en underbar måndag och att du är laddad inför 2012! Om inte, kanske en kanonvinst i månadens tävling vore något?

Har du garderoben full med kläder men inget att ta på dig? Ta chansen och tävla om en stilcoachning online (värde 1100kr)! Om du vinner får du får veta hur du med rätt färger, kläder, mönster, material, struktur, former och frisyr skapar en personlig stil som förmedlar den du är. Gå in på Månadens tävling för att se hur du går till väga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar