onsdag 22 februari 2012

Inspiration: Garderoben full men inget att ta på dig?

Har du garderoben full med kläder men inget att ta på dig? Finn ditt klädspråk, din personliga stil med hjälp av stilcoachning online!

Stilcoachning online ger dig handfasta råd hur du kan förnya, förstärka, förbättra eller förändra din stil och hur du snabbt och enkelt undviker felköp och skapar en fungerande garderob som visar vem du är.

Att finna en personlig stil tar tid och handlar om en reflektion och en inre resa där du får ifrågasätta dig själv och din ”förpackning” med hjälp av en mängd olika frågeställningar. Kanske vill du vara en lyxförpackning, en färgstark förpackning eller en mer traditionell förpackning? Stilcoachning vänder ofta upp och ner på tankarna om vem man är och varför man valt de kläder man bär och flertalet upptäcker en ny person i den kanske alltför stora tröjan eller i de svarta kläderna man burit.

Stilcoachning online utgår från ett omfattande frågeformulär för att vi ska förstå din insida och hur vi ska matcha den med utsidan. Stilcoachningen resulterar därefter i en personlig stilguide på ca 100 sidor med de förändringar vi kommit fram till. I denna finns all information om hur du med rätt färger, kläder, mönster, material, struktur, former och frisyr skapar en personlig stil som tar fram just dina inre och yttre kvalitéer.

Fram till den sista februari kan du i "Månadens tävling" tävla om en stilcoachning online!:
Dela loggfofot på den dramatiska stilen på vår Facebooksida och skriv namnet,
under bilden, på en kändis som tillhör den dramatiska stilpersonligheten!

Maila därefter namn och adress så vi vet var vi ska skicka vinsten!
OBS: Sista tävlingsdag 29 feb!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar