torsdag 9 februari 2012

Personlig stil: Dramatisk del 1

Denna vecka presenterar vi den dramatiska kvinnan och vi inleder som vanligt att beskriva hennes karaktär. Ledorden för denna kvinna är följande:

Aktiv, exotisk, het, uttrycksfull, intensiv, stark, vild, självständig, djärv, vågad, livlig, flärdfull, talför, självsäker.

Är du denna kvinna anser du att du klär dig efter humör, du blandar allt, impulsköper och varierar dig mycket. Du anser troligtvis att ingen kan bestämma hur du ska se ut och att olika stilar är underbart eftersom du använder alla typer av kläder och älskar variation! Du mixar din stil och växlar utifrån de situationer du befinner dig i. Din garderob är flexibel, du älskar second hand, mode och design. Du vägrar att vara som alla andra vad beträffar mönster, färger, smycken, väskor och frisyrer. Kanske har du emellanåt försökt tona ner din förmåga att ta plats och dina yviga gester för att inte synas och höras för mycket. Detta leder ofta till att du klär dig i svart eller i ”gulliga” kläder för att inte bli för synlig. Du är personen som ska synas, du är född med denna personlighet vilket du inte bör tona ner. Däremot kan klädernas form, mönster och färg hjälpa dig att skapa den balans du emellanåt behöver för att lugna dina energier.

Fantastiska exempel på kvinnor som tillhör denna stilpersonlighet är bland annat: Sophia Loren, Gaby Borglund och Robyn.
Nästa vecka fortsätter vi beskrivningen på denna kvinna, men fram till dess, dela loggfotot av den dramatiska stilen som finns på vår Facebooksida (facebook.com/rebornlifestyle) och lämna ditt förslag på en kändis du anser tillhör denna. Maila därefter din adress till oss på info@rebornlifestyle.com, skriv tävling februari i ämnesraden. Lycka till!

Om du blir den lyckliga vinnaren får du en stilcoachning online (värde 1100 kr) där du får veta hur du med rätt färger, kläder, mönster, material, struktur, former och frisyr skapar en personlig stil som förmedlar den du är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar