fredag 24 februari 2012

Personlig stil: Dramatisk del 3

Vi har under en hel blogginlägg den senaste tiden beskrivit den dramatiska kvinnan och nu är det dags att tipsa om vilka väskor, skor och smycken denna stilpersonlighet bör ha.


Din väska kan vara både rak eller mjuk i formen, den bör synas och sticka ut om den ska falla dig i smaken. Du har gärna en väska för varje tillfälle och älskar tofsar, spännen, mönster, nitar, dragkedjor eller andra avvikande detaljer.Formerna på de smycken du bär varierar och materialen likaså, men oftast föredrar du stora smycken och design. Materialen kan vara allt från guld, silver, trä, pärlor, plast och tyg till nitar eller stenar.

Du älskar skor och varierar dig gärna i färg, form och detaljer. Du anser att skor är utmärkt för att lyfta fram det “lilla” extra i din stil.Vad gäller mönster och färger älskar du att uttrycka dig. Du vågar, kan och vill ta plats medfärg, eftersom du ständigt är full av energi. Vid val av material och mönster är du kvinnan som med fördel kan använda alltifrån lack, läder och nitar till strass, paljetter, päls, plast, design samt kontrastrika och galna mönster.

Det viktigaste rådet från oss är:
Du kommer alltid att synas och höras och därför är balans ett viktigt ord för dig och den energi du utstrålar. Du kan med fördel använda mönster, färger och accessoarer, men glöm inte att överdrivet användande kan skapa ett naivt och oseriöst intryck. För dig är det extra viktigt att tänka på “less is more”, undvik därför att blanda för mycket, din personlighet kräver god balans i ditt kläd - och färgspråk. Undvik därför att klä dig i skira och romantiska tyger, då detta skapar en konflikt med den du är. Svart är en färg som ofta får dig att uppfattas dominant, manipulativ, drivande, aggressiv och ”bossig” och för dig som behöver dämpa din energi är rekommendationen att utesluta mängden svart men även kontrastrika färger eller mönster. Istället kan du plocka in lugn och harmoni med hjälp av mjukare färger. Prova mörkbrunt, marinblått, mörkgrönt och grått och kombinera detta med gräddvitt, mullvad, lila, rött, klargrönt, gult, orange eller rosa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar