måndag 6 februari 2012

Underbara måndag: Awapuhi Wild Ginger

Då var det måndag igen, kyla och snö i de flesta delar av Sverige. Hur håller man sig vacker i kylan? Håret behöver hjälp att må bra, därför rekommenderar vi Paul Mitchells nya serie vid namn, Paul Mitchell awapuhi wild ginger innehållande KeraTriplex ™


Vad är Awapuhi och KeraTriplex ™ kanske du undrar?

Awapuhi är en ingefärsplanta som Hawaiis urinvånare använt i århundraden. Fruktjuicen från plantan innehåller otroligt mycket fukt och för ungefär 30 år sedan etablerade John Paul DeJoria och Paul Mitchell (grundarna av Paul Mitchell Systems) en solcellsdriven Awapuhifarm på Hawaii.
Varje individuell planta är skördad för hand för att bevara all näring. Den unika utvinningens metoden bevarar den mest lipidrika delen av Awapuhiroten, som binder ihop hårstrået, och gör håret mjukare, glansigare och mer följsamt.
Det som är speciellt med just Awapuhi Ginger serien är att den även är uppbyggd av något som heter KeraTriplex ™ , en exklusiv blandning av keratin proteiner som är speciellt konstruerade för att reparera och försegla skadat hår.
Proteinet utvinns från Nya Zeeländska fårs ull, vilket praktiskt taget är identiskt med proteinet i människohår. Fåren är frigående och uppfödda utan kemikalier och antibiotika, och behandlas varsamt vid klippningen av ullen. Ullen är specialbehandlad för att bibehålla dess återuppbyggande ämnen, det är det mest effektiva keratin proteinet som finns inom hårvård idag.

Produkterna finns endast att köpa på utvalda salonger i Sverige, där REBORN i Karlskrona är en av dem. För mer info om produkterna och återförsäljare, besök Paul Mitchells hemsida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar