tisdag 27 mars 2012

Debatt och provokation: Surdeg, långkok och husmanskost!

Lillgammalt och folkhemmet har blivit den nya trenden. Många analyser har gjorts på oss konsumenter och idag visar det att äkthetstrenden, längtan efter surdeg, långkok, husmanskost och ekologiska produkter bara växer. Vi lyssnar på melodikrysset och modet signalerar mer manligt och kvinnligt.

Underbart tycker vi och hoppas att trenden även ska slå till i Big Brother och dokusåpa-världen där förfallet är totalt...Är det inte bättre att bli uppmärksammad som en vacker och stilig kvinna med klass, moral och självrespekt än att bli benämnd som "den där med sillisar" (silikonbröst) som enbart lever på sitt utseende och att blogga om sitt glamourösa liv?


Måste alla ha samma storlek på läppar, bröst, näsa och längd på sin hårförlängning och sina lösögonfransar? Och vad ska hända med alla människor som inte kan laga sin egen mat och som inte vet någonting om världen mer än om den egna lilla sfären.

Nä, fram för mer äkthet, lite ordning och reda, allmänbildning och att umgås utan inblandning av alkohol! Heja Melodikrysset, Antikrundan, Rapport och Bridgeblandning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar