måndag 19 mars 2012

Underbara måndag: Välj glädje!

Vad är lycka och hur uppnår vi detta? I alla tider är detta något som fascinerat och förundrat människor världen över. Är lycka korta stunder eller ett konstant tillstånd? Vi menar att in och utsidan är i ett ständigt samspel och att alltför många skapar sina egna hinder i livet och därmed också möjligheten att känna lyckliga. Många sätter allt för stort fokus på de där extra kilona, rynkorna eller håret som inte blir så långt som man önskar.

Vi älskar att arbeta med hela människan inifrån och ut och anser att du kan se fantastisk ut och känna dig vacker varje dag oavsett ålder, vikt eller storlek!

Starta dagen idag med att le och välj själv hur din dag ska bli! Vi vill idag delge dig underbara Kay Pollacks tankar om glädje… Välj glädje!

Tänk dessa tankar om dig själv idag:

• Jag har en enorm potential
• Jag är värdefull, viktig och unik.
• Jag är varje dag värd att känna glädje och kärlek.
• Jag har all rätt att känna mig lycklig.
• Jag förtjänar det allra bästa.Ha en underbar måndag!


Foto: Invicious Productions

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar