tisdag 17 april 2012

Debatt och provokation: Nya kläder...


Idag vill vi fråga dig en sak…Vi möter dagligen kvinnor som kommer till oss på vår salong, som vill ha hjälp med alltifrån att klippa toppar till att förändra och förnya sig från topp till tå. Ibland möter vi människor som blir väldigt provocerade eftersom dem tycker att vi pratar så mycket om yta. Under ett tillfälle fick vi exempelvis höra följande kommentar:

  • Jag tycker inte man behöver köpa nya kläder hela tiden.

Bidkälla
Vi uppmanar absolut inte människor till konsumtion eller att köpa nya kläder ständigt och jämt, tvärtom, men ibland finns det verkligen människor som skulle behöva unna sig något nytt!

Många gånger finns det dolda budskap i mycket av det människor säger och uttrycker till varandra, kanske speciellt när man är irriterad, provocerad och frustrerad över något. Kanske kommentaren ovan egentligen betyder: 
 
  • Jag kan inget om mode...
  • Jag inte värd en massa nya kläder...
  • Det är ändå ingen som ser om jag har nya kläder...
  • Jag tycker inte om min kropp...
 
Vad anser du?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar