tisdag 15 maj 2012

Debatt och provokation: Färga ditt självförtroende!

Många blir provocerade när vi diskuterar ytans betydelse och undrar hur vi kan tycka som vi gör.  Framförallt när det är så många som drabbas av olika saker i livet som påverkar och tar bort fokus från utsidan, där det enda som räknas kanske är att överleva och kämpa för att hålla sig vid liv. Men vi tror fortfarande att ytan och vår utsida kan hjälpa oss, få oss att känna oss vackra och på så sätt må bättre. Efter sjukdom, dödsfall, arbetslöshet, skilsmässa eller något annat som vi tvingats gå igenom upplever många en längtan efter en nystart, värderingar har ersatts av nya och på något sätt finns en önskan efter att få uttrycka detta på utsidan.

I vår kortfilms-serie kan du följa fyra kvinnor i olika åldrar, med olika livsberättelser i bagaget som delar med sig av sina upplevelser och hur de nu är redo att känna sig vackra inifrån och ut!

 

Vill du få hjälp med DIN stil? 

Vinn en stilcoachning (värde 1100 kr) där du får veta vilka mönster, material, färger och frisyr som passar just dig! Du vinner även boken "Du är din förpackning" (värde 249 kr) samt ett exklusivt paket med hårvårdsprodukter från Paul Mitchell (värde ca 1000 kr)!

Tävla så här:


1. Dela, gilla och kommentera filmen Color Your Confidence - Swedish Edition på Facebook
2. Maila dina kontaktuppgifter till info@rebornlifestyle.com och svara på frågan:
    
Vad heter de fyra kvinnorna i filmen?

Märk mailet med "tävling"! När sista avsnittet av miniserien är visat meddelas vinnaren per mail!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar