tisdag 1 maj 2012

Debatt och provokation: Svar på tal!


 
Nu är vi trötta på alla negativa kommentarer vi får att det vi gör är dåligt, att vi inte är några stilikoner, att modellerna på bilderna är fula och var mycket bättre innan förändringarna och att kläderna liknar något från Ullared (vad är det för fel på Ullared?)!

Kläder, frisyr och färg är verkligen ett fantastiskt språk, det finns så mycket kommunikation i en bild som både kan uppröra, irritera, provocera och inspirera. Vi älskar kläder oavsett prislapp och människor i olika åldrar och former. I arbetet med människor går det inte att alltid att skapa det ”perfekta” vi ser i tidningar, om man inte använder sig av unga snygga modeller eller retuscherar. Vi använder istället modeller flertalet kan identifiera sig med, vanliga kvinnor som kanske sliter med att få ihop sitt livspussel och med olika erfarenheter i bagaget. 

Alla förändringar som görs utgår från kvinnan själv och vad hon önskar uttrycka och signalera med sin ”förpackning”, sin utsida. Kläderna vi valt är oftast deras egna blandat med kläder second hand, våra privata kläder och från butikskedjor där en kavaj eller klänning inte kostar flera tusen. Flertalet av kvinnorna på bilderna har känt sig vackrare och mer tillfreds med sig själva efter förändringen så vi hoppas att du som har dessa åsikter inte är lika fördömande mot människor i det verkliga livet, det är ju alltid lite enklare att vara negativ på internet....

1 kommentar:

  1. Jag tycker inte att ni gjort någon negativ ändring på någon. Fotrsätt följa det ni tror på och lyssna på den som vill ha hjälp...många gånger vet man ungefär hur man vill ha det men man behöver hjälp att plocka fram det och det kan ni.
    Ny frisyr och andra kläder gör ju inte att kroppen skapas om...men mentalt händer det grejer som de jag känner och har varit hos er uppskattar

    SvaraRadera