måndag 11 juni 2012

Underbara måndag: Ge ditt hår semester!


Snart semester för många och därmed går vi in i en tid där avkoppling, tid och lugn och ro står på vår önskelista. Ge dig därför även tid åt ditt hår. Satsa på en bra inpackning, sätt gärna i den på morgonen och låt den sitta i under dagen! 

Till dig som använder plattången för mycket, låt ditt hår få en välbehövlig semester från värmen och det slitage det innebär även om du använder skydd. Till dig med grått hår, ta en paus med färgningar och kanske upptäcker du en alldeles fantastisk hårfärg, din egen! 

Oavsett frisyr, färg och kvalitet är det viktigt att tänka på att inte utsätta håret för alltför mycket sol, använd en snygg hatt och återfuktande produkter med solskyddsfaktor, det gör susen och underlättar den kommande hösten! 

PAUL MITCHELLs produkter är fantastiska och doftar ljuvligt, här kommer lite tips hämtat från deras hemsida:

De allra flesta är väl medvetna om solens starka strålar som bränner vår hud och orsakar rynkor och tidig ålderdom. Solskyddsfaktorn är med i strandväskan, men det är lätt att håret glöms bort. Och därför vill vi på Paul Mitchell ge er alla ett riktigt solskenstips inför sommarsäsongen. Det är dags att ta fram solskyddsprodukterna för ditt hår!

För dig med färgat hår rekommenderar vi Color Protect serien som på ett skonsamt och effektivt sätt skyddar ditt hår mot yttre påverkan. Produkterna ger glans och fin lyster i solen, så att du kan glänsa på stranden, samtidigt som de bevarar och förlänger färgens effekt. Dessutom är de så milda att du kan använda dem varje dag och innehåller UV-skydd.
Om du slarvat lite med inpackningar och frisörbesök och fått ett slitet hår, så misströsta inte. Nu finns vår Super Strong serie som stärker och reparerar svagt och skadat hår. Shampoot är milt och kan användas för dagligt bruk, balsamet skyddar håret mot UVB-strålarna och Super Strong Treatment innehåller veteprotein som återger håret styrka och elasticitet.

 Vill du ha mer tips och råd, varför inte fråga oss, vi hjälper dig gärna att hitta rätt i djungeln av hårvårdsprodukter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar