måndag 4 juni 2012

Underbara måndag: HIPP HIPP HURRA!


HIPP HIPP HURRA för oss! 

Idag var det två år sen den här bilden togs och vi hade en stor öppningsfest för vår salong, REBORN i Karlskrona! Tänk så mycket som hänt under denna korta tid!

Vi har fått fantastisk respons och är så tacksamma för alla er som besöker oss regelbundet för behandlingar på Bredgatan! Den här tiden har verkligen bekräftat och förstärkt vår tro om att det finns en stor efterfrågan hos människor på att få mycket tips och råd och en upplevelse mer än ”bara en klippning”. Tack för att ni hjälper oss att sprida budskapet!

Så många människor vi mött som hjälpt oss på vägen, vi hoppas att ni vet vilka ni är, det blir för många att nämna på så liten plats som denna :)

Vi vill också rikta ett stort tack till alla våra modeller som ställt upp och delat med sig av sin "förpackning" för att på så sätt hjälpa andra att förstå vad det innebär att matcha utsidan med insidan!

Många många fler har fått ta del av våra tips och tankar kring personlig stil, både i Karlskrona och i övriga landet, alltifrån privatpersoner till företagare i Örnskölsdvik och Vemdalen till oter som exempelvis Ljungby, Asarum och Sölvesborg. Vi har också väckt tankar hos deltagare, gäster och studenter på bland annat Arbetslivsresurs, Littorina Folkhögskola, BTH, Trygghetsrådet, Xtravaganza och Stena Line. Det har helt enkelt varit fullspäckade två år med föreläsningar och GÖR OM MIG SHOWER, sena kvällar och helgarbete med slit och stress, hemsidetillverkning, bokrelease av "Du är din förpackning", fotograferingar, filminspelningar och utvecklandet av ännu ett företag, REBORN LIFESTYLE, med en tänkvärd blogg, bokförsäljning och stilcoachning online, en unik produkt på marknaden.

Snart är sommaren här och vi laddar för en händelserik höst med bokmässan i Göteborg, produktion av den nya boken "Klä bort, klä fram och fuska!", fler GÖR OM MIG shower, samarbeten med hårvårdsmärket PAUL MITCHELL och "vanligt" arbete på salongen. 

Och ja, vi vet att det här inlägget kanske var i det skrytigaste laget men ibland bara måste man klappa sig själv för bröstet och ge sig själv beröm! Gör det du med! Fundera över vad du själv åstadkommit under den senaste tiden och var stolt över dig själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar