tisdag 28 augusti 2012

Bokmässan 2012


 Tycker du det är svårt att klä dig utifrån din ålder och hitta det som passar dig? Kanske har du precis som många andra kvinnor stått i provhytten och funderat över om det är fel på dig, på kläderna, spegeln eller belysningen? Är du trött på bantningsknep och skönhetsrecept hur vi kvinnor ska uppnå den ”perfekta kroppen”? Vill du veta hur du istället skapar en personlig stil utifrån den du är och inte det som modet förespråkar?

Lagom till Bokmässan släpps vår kommande bok Klä bort, klä fram och fuska - en personlig stilguide. Det känns spännande och helt fantastiskt att den snart är klar efter flera månaders slit. Bokmässan är något helt nytt för oss båda och vi är så förberedda vi bara kan för intensiva dagar i Göteborg i slutet av september. Vi lovar att hålla dig uppdaterad om allt som händer under dessa dagar, alltifrån invigningsfesten på onsdagen till föreläsningar, seminarium och våra tankar och funderingar.

På mässan kan du köpa böckerna Du är din förpackning - Konsten att matcha din utsida med insidan (Carlström, 2011) och Klä bort, klä fram och fuska - en personlig stilguide (Carlström & Cederholm, 2012). Du ges även tillfälle att prata med oss, ställa frågor om personlig stil och få information om  stilcoachning online, en unik produkt på marknaden som gör det möjligt för dig oavsett var du bor i landet att få personlig hjälp med att framhäva, förbättra, förnya, förstärka eller förändra din utsida, din stil.  Du hittar oss i monter F02:45!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar