tisdag 11 september 2012

Bröst!

Idag blev det en lång dag på jobbet. Efter stängning kom vår kund Marie med sitt företag BaraUnderBara och höll BH-skola för oss och några av våra vänner. En kul kväll med massor av skratt och framförallt väldigt många förvånade miner. Alla fick både nya bröst och nya storlekar, på nästan naturlig väg. En bra BH är en betydligt billigare investering än att lägga sig på operationsbordet :) Helt klart att rekommendera!

 I vår kommande bok "Klä bort, klä fram och fuska - en personlig stilguide" ägnar vi ett helt kapitel åt just bysten eftersom stor byst eller liten byst är en ständig fråga för många kvinnor. Tyvärr är den ”perfekta” bysten en av vår tids största fokusering. Jakten på denna gör att kvinnor mer än någonsin lägger sig på operationsbordet. Vi vill istället att du ska trivas med din byst oavsett storlek och form och hjälpa dig att klä fram eller klä bort den på bästa sätt.

Oavsett storlek på bysten anser flertalet kvinnor vi hjälpt genom åren att de inte vill framhäva sin byst eller sitt dekolletage. För många har det varit svårt att under stilcoachningen fundera i nya tankar och acceptera denna del på kroppen och vara stolt över den. Rädslan att visa för mycket eller uppfattas utmanande gör att kvinnor gärna gömmer in bysten i tältliknande plagg. Vi menar att det är stor skillnad mellan att vara slampig, sexig och kvinnlig. En vacker urringning i kombination med en kjol i rätt längd är det kvinnligaste som finns, oavsett storlek på byst. Men ett dekolletage på en kvinna med för blont eller svart hår, för kort kjol, höga klackar, mycket smycken och makeup är något som får omgivningen att reagera och ifrågasätta vilka signaler som sänds ut. Att vara sexig är en sak och kvinnlig något helt annat. Vi vill uppmuntra dig att vara mer kvinnlig och lära dig hur du klär fram bysten på rätt sätt oavsett om du har liten eller stor. Läs mer om detta i boken!

Det första och viktigaste tips vi vill ge dig är att se över dina underkläder. Är BH storleken rätt? Kanske du, precis som vi, har en helt annan storlek än förväntat? Glöm inte att bysten förändras under livet. En bra BH gör underverk och en hel body under klänning eller kjol skapar en slankare silhuett. Rätt BH är oerhört viktigt för kroppshållningen och klädernas passform och något vi kvinnor borde bli mycket bättre på att investera i och få hjälp med att utprova.


 Vill du också prova BH:ar i lugn och ro i ditt hem? Kontakta Marie på BaraUnderBara på mariestjarnstrom@hotmail.com eller läs mer om PXC´s BH:ar på www.pxc.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar