onsdag 12 september 2012

Klä dig som en kiwi!


Många kvinnor vi möter upplever det svårt att kombinera färg och har ofta en förutfattad mening om hur man bör eller inte bör göra. Man tror helt enkelt att vissa färger ser fel ut tillsammans och de flesta väjer därför svart som ett säkert kort. Färg är grunden till all förändring av stilen och därför vill vi visa dig att svart inte nödvändigtvis måste vara basen i garderoben.

Kanske låter det konstigt att "klä dig som en kiwi" som rubriken säger men faktiskt kan du använda mycket i din omgivning som inspiration när du kombinerar färger i din klädsel. På växter, frukter,
grönsaker, stenar och djur finns en logik och harmoni som överträffar allt, dessa ger oss ett enormt färgspel där allt matchar. I vår kommande bok "Klä bort, klä fram och fuska - en personlig stilguide" kan du läsa om detta.


I morgon tänkte vi förklara lite mer om det vi kallar grafisk färgsättning och naturlig färgsättning men först vill vi att du funderar över bilden på Sophie. Förmodligen har vi alla olika uppfattningar om vilken outfit som är bäst och snyggast men vi kan nog vara överens om att de båda bilderna ger två helt olika intryck.

Reflektera alltid över de färger du bär, dem påverkar dig själv och din omgivning mer än du tror...

Vill du veta mer om vilken stilpersonlighet du är och hur du kan kombinera färger, mönster, former och snitt för att bäst matcha din insida? Köp böckerna "Du är din förpackning - konsten att matcha utsidan med insidan (Carlström, 2011) och "Klä bort, klä fram och fuska - en personlig stilguide" (Carlström & Cederholm, utkommer 1 okt 2012) eller boka en stilcoachning online! Blädderex hittar du i länkarna och mer info finns på vår hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar