tisdag 11 september 2012

Smaragdgrönt!

En av höstens färger är smaragdgrönt och jag föll direkt för den här prisvärda kappan från Ellos. Den får bli min värmare när min rutiga kappa inte räcker till och en färgklick bland havet av alla svarta jackor som snart börjar dyka upp på stadens gator.

Men som på så många andra plagg, behöver knapparna verkligen bytas ut. Svarta plastknappar är inte min stil. Klassisk som jag är kommer dem ersättas med bruna, gärna i skinn för att matchas med bruna kängor och en brun handväska.
För den modiga och mer dramatiska kvinnan finns samma kappa även i gult, snacka om att synas i höstmörkret och att väcka glädje hos människor!


Är du mer naturlig med lite inslag av dramatik, gör som jag och byt ut knapparna mot bruna och använd bruna accessoarer till för att mjuka upp. Svart och gult blir mer kontrastrikt och passar den som verkligen vill sticka ut, precis som getingen.


Nedan har du några exempel på väskor som passar de olika stilarna!


Different bags - different personalities
Different bags - different personalities by rebornlifestyle featuring shoulder handbags

Vill du veta mer om vilken stilpersonlighet du är och hur du kan kombinera färger, mönster, former och snitt för att bäst matcha din insida? Köp böckerna "Du är din förpackning - konsten att matcha utsidan med insidan (Carlström, 2011) och "Klä bort, klä fram och fuska - en personlig stilguide" (Carlström & Cederholm, utkommer 1 okt 2012) eller boka en stilcoachning online! Blädderex hittar du i länkarna och mer info finns på vår hemsida.

Hoppas du fått lite nya tankar om din höstgarderob! /Sophie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar