måndag 3 september 2012

Trinny & Susannah are back!

Stilpoliserna%20Trinny%20och%20Susannah%20analyserar%20svenskarnas%20kl%C3%A4dstilar

Hej alla Trinny & Susannah-fans!

Den 12 september i 7an börjar återigen "Trinny & Susanna stylar om Sverige". Ett mycket uppskattat program där många svenska kvinnor får möjligheten till en ny look!

För dig som inte blivit antagen som modell eller fått chansen att vara publik under inspelningarna till, vill vi tipsa om GÖR OM MIG SHOW som i höst kommer finnas på plats i tre nya städer, Växjö, Karlshamn och Oskarshamn.  GÖR OM MIG SHOW är en svensk version av ”Trinny & Susannah stylar om Sverige”, likt på många sätt men med ett djupare perspektiv på personlig stil.

För vad händer egentligen med kvinnorna som medverkar i programmet? Får dem verkligen den hjälp de behöver för att när strålkastarna slocknat ge sig ut på en shoppingtur på egen hand? Medverkan i programmet är garanterat en kickstart på något nytt och vi hoppas att dessa kvinnor verkligen fått kunskap om sin nya stil, hur de kan använda den i sin vardag och känna sig bekväma. Som med allt när det gäller TV går det väldigt snabbt och vår erfarenhet säger att det alltid är bäst om kunden själv är med på de förändringar som görs, annars finns risk att falla tillbaka i gamla mönster. Därför har vi valt ett helt annat upplägg när vi åker ut med våra GÖR OM MIG shower.

Showen är både tänkvärd, inspirerande och provocerade och inleds med en 2 timmar lång föreläsning om klädspråk, färgspråk, ideal, mode och stil och vikten att vårda sitt varumärke av Eva Carlström från REBORN LIFESTYLE, författare och en av Sveriges två diplomerade stilcoacher (Style Coach™). Hur kan stilcoachning kan hjälpa dig att framhäva, förbättra, förnya, förstärka eller förändra din utsida?

Samtliga modeller som medverkar får genomgå en stilcoachning online, en unik produkt på marknaden, allt för att ge dessa kvinnor en stil som är långvarig och funktionell. Stilcoachning online utgår från ett omfattade frågeformulär och resulterar i en personlig stilguide på nästan 100 sidor med all information om hur man med rätt färger, kläder, mönster, material, struktur, former och frisyr skapar en personlig stil som tar fram både de inre och yttre kvalitéerna.

 Priset för showen är 240 kr vilket inkluderar inträde, lättare tilltugg och alkoholfri dryck, boken Du är din förpackning (värde 249 kr) samt goodiebag med hårdvårdsprodukter och erbjudanden från lokala butiker och företag.
Vill du ansöka som modell eller komma som gäst på showen, gå in på vår hemsida och läs mer! 

FILM från GÖR OM MIG SHOW Växjö 2011


FILM från GÖR OM MIG SHOW Sölvesborg 2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar