onsdag 10 oktober 2012

Beige = osynlig?

Istället för att dela in färger efter om de är kalla eller varma, vinter, vår, sommar och höst har vi valt att kategorisera färg i tre grupper: diskreta, pålitliga och starka färger.

Diskreta färger är ljusa, svaga och finns i alla kulörer. Färgerna passar dig som vill vara sober, utstråla mjukhet, vänlighet, tillgänglighet och romantik. 

Diskreta färger är utmärkt om ditt arbete eller liv kräver lugn och harmoni. Kanske arbetar du med hälsa och välmående, samtal eller personer med särskilda behov. 

Färgerna passar även dig med pondus och auktoritet som längtar efter att tona ner din allt för hårda yta och istället ge ett mjukare intryck. 
Tyvärr verkar det finnas en stor rädsla hos många kvinnor för just diskreta färger, speciellt beige.  Varför? Är beige lika med osynlig? Eller är det tufft att våga bära denna färg?  

Du syns garanterat mer i mångfalden av svartklädda kvinnor...Precis som vår modell Jessica från GÖR OM MIG SHOW i Växjö!  Snacka om att bära diskreta färger på ett coolt sätt. En snygg 37-årig mamma! Ännu en tuff kvinna i mjuk förpackning...


Vill du veta mer om vilken stilpersonlighet du är och hur du kan kombinera färger, mönster, former och snitt för att bäst matcha din insida? Köp böckerna "Du är din förpackning - konsten att matcha utsidan med insidan (Carlström, 2011) och "Klä bort, klä fram och fuska - en personlig stilguide" (Carlström & Cederholm, 2012) eller boka en stilcoachning online! Blädderex hittar du i länkarna och mer info finns på vår hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar