söndag 7 oktober 2012

Hösten har startat!

Nu känns det verkligen som hösten startat! Den första GÖR OM MIG showen av tre är avklarad och det har verkligen varit en lyckad helg i Växjö tillsammans med alla inblandade.

 En liten inblick i förberedelserna inför GÖR OM MIG SHOW Växjö 2012...

Dagen började tidigt i fredags, kl 6.00 lämnade vi stan för färden upp mot Småland. Klockan 8.00 anlände alla sex modeller och vi hade genomgång med Carina Hökeroth och hennes personal på Storgatan 29 om vad som skulle göras med modellernas frisyrer och färger. Ola Åkeborn, vår fotograf från JAKO Ord & Bild fanns även på plats och det var snabba 45 min som gick innan vi själva skulle vara på Radio Kronoberg för direktsändning. Dagen flöt på väldigt bra, alla gjorde verkligen ett kanonjobb och modellerna var helt fantastiska. Vi hade ett enormt utbud av fina kläder, väskor, smycken, skor och glasögon i några av stadens butiker: Fräcka Kläder, B`CHIC, Skrinet, Gina Tricot, MQ, Synoptik och Din Sko. Stort tack för att ni ställde upp!


 Ca 10 min in i klippet kan du lyssna på oss när vi pratar stil.

Kvällen avslutades med en välbehövlig middag på Båtsmannen, en mysig restaurang i stan. Det är verkligen inte det lättaste att hinna med sitt kostintag dagar som dessa...En snabbt McDonalds besök och några godisbitar här och där var det som slank ner. Efter den goda middagen satt vi uppe länge för att skriva manuskort och fila på det sista i powerpointen.

Efter några timmars sömn bar det av till lokalen för massor med förberedelser...Sen var det showtime mellan 13.00-17.00, fyra timmar med inspiration, reflektion och kanske också lite provokation...Det är verkligen intressant att personlig stil kan väcka så mycket olika tankar hos människor!

Nu är vi helt slut men i morrn är en ny dag och då kommer sex nya kvinnor få besked om att de är uttagna som modeller till nästa GÖR OM MIG SHOW i Karlshamn den 20 okt! Biljetter köper du i vår webshop eller på Studio Trend i Karlshamn. Passa även på att vinna biljetter till showen i månadens tävling här på bloggen :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar