torsdag 25 oktober 2012

Klänning på en vardag? - Jajamän!

Att bära klänning till vardags verkar vara laddat för många kvinnor. Man är rädd för att sticka ut, vara för fin eller utmanande och kanske är det svårt att kombinera utan att det ser "för festligt" ut...Vi tycker verkligen att du som kan bära klänning i ditt arbete också ska våga göra det! Gör som vi gjort på Viveka, en av våra modeller från GÖR OM MIG SHOW i Växjö som vi hade i samarbete med Storgatan 29 och Paul Mitchell.  Bär bruna accessoarer (ja nu tjatar vi om detta igen...) till din klänning istället för svarta. Bruna, bekväma mockastövlar, bruna strumpbyxor och en brunbeige handväska knyter ihop din klädsel och skapar en snygg vardagslook.


Sista staden för GÖR OM MIG SHOW i höst är Oskarshamn den 24 nov! Ta chansen du med och ansök som modell! Vi söker nu kvinnor som längtar efter en förändring och som på djupet vill få hjälp med sin stil!

Besvara följande frågor och skicka en porträttbild samt helkroppsbild till modell@rebornlifestyle.com.

 • Namn, kontaktuppgifter, ålder, livssituation, fritidsintressen
• Längd samt storlek i skor och kläder
• Berätta varför du längtar efter en ny look och vad det skulle betyda för dig!

Som modell får du kostnadsfritt genomgå en stilcoachning online (värde 1100 kr) och bli gratis klippt och färgad av lokala samarbetspartners utifrån din stil. Du måste vara tillgänglig den 23-24 nov. Bilden är från GÖR OM MIG SHOW i Karlshamn i samarbete med PAUL MITCHELL och Studio Trend.

Kläder: Casablanca, Karlshamn
Foto: JAKO Ord & Bild AB

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar