onsdag 14 november 2012

GÖR OM MIG - Möt Maria!

I varje stad vi besöker med vår GÖR OM MIG SHOW får sex kvinnor i olika åldrar, med olika livsberättelser och med skiftande karaktärer, kroppar, hår och förutsättningar chansen att få hjälp med sin stil. För somliga har förändringen varit mindre och för andra betydligt större, men det sker ofta något magiskt både på insidan och på utsidan. Något väcks inombords och man upptäcker sig själv och sin kropp på nytt. Det är verkligen fantastiskt att få ta del av detta!

I dag visar vi Maria från GÖR OM MIG SHOW i Växjö som hölls i samarbete med Storgatan 29


Maria är 38 år och beskrev sig som aktiv, entusiastisk och mottaglig. Hon ville få hjälp med att framhäva mer av sin kvinnlighet och verkligen visa att hon är en kvinna i karriären.  

Maria har en enorm lyskraft, mjuk men kraftfull och det vilade en exklusivitet, elegans och tydlighet över henne som vi ville plocka fram. Hon tillhör den klassiska stilen med inslag av romantik vilket innebär att hennes material och smycken bör vara enkla, feminina, stilrena och gärna blanka. Sammansatta och diskret blommiga mönster passar Maria perfekt! 

Du som följt oss under en längre tid vet att vi alltid strävar efter att undvika svart, men här är kvinnan som kan bära denna färg, dock i små portioner och alltid i exklusiva material. Till den svarta kjolen och den svarta vintage-väskan valde vi att bryta av med ett par vinröda pumps. 

Marias mörka hårfärg användes som utgångspunkt och frisörerna på Storgatan 29 gjorde en så kallad "ombre-färgning" med ljusare längder och toppar för att få fram mer skiftningar och ett naturligt färgspel. Inför showen förstärktes hennes vackra lockar och hon blev en perfekt kombination av klassisk-romantisk!


Personlig stil: REBORN LIFESTYLE - www.rebornlifestyle.com
Hår och makeup: Storgatan 29
Samarbetspartner: PAUL MITCHELL Sverige
Foto: Ola Åkeborn / JAKO Ord & Bild AB
Kläder och accessoarer: Skrinet och Din Sko

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar