måndag 19 november 2012

GÖR OM MIG - Möt Ninni!

I varje stad vi besöker med vår GÖR OM MIG SHOW får sex kvinnor i olika åldrar, med olika livsberättelser och med skiftande karaktärer, kroppar, hår och förutsättningar chansen att få hjälp med sin stil. För somliga har förändringen varit mindre och för andra betydligt större, men det sker ofta något magiskt både på insidan och på utsidan. Något väcks inombords och man upptäcker sig själv och sin kropp på nytt. Det är verkligen fantastiskt att få ta del av detta!

I dag visar vi Ninni från GÖR OM MIG SHOW i Karlshamn som hölls i samarbete med Studio Trend. 


Ninni är 49 år och beskrev sig som stabil, engagerad och empatisk. Hon hade en önskan att förmedla kvinnlighet, lycka och äkthet. 

Ninni är en klassisk person med inslag av naturlighet och för att bevara sin skönhet bör hon hålla sig till det enkla och stilrena och undvika för mycket mönster. 

Hennes redan korta hår klipptes i en mer lugn frisyr och färgades mörkare för mer tyngd. För mycket rufs och olika färger ger ett alldeles för rörigt intryck till den som är klassisk i stilen. 

Kvinnligheten plockades fram i en figurnära klänning tillsammans med pärlor och stilrena stövlar i beige. Detta är en look som hon både kan använda till vardag och till fest!
Personlig stil: REBORN LIFESTYLE - www.rebornlifestyle.com
Hår: Studio Trend
Makeup: Theresa Andersson - Lödder
Samarbetspartner: PAUL MITCHELL Sverige
Foto: Ola Åkeborn / JAKO Ord & Bild AB
Kläder och accessoarer: Casablanca, Glitter, Synoptik och Sko Design

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar