tisdag 20 november 2012

GÖR OM MIG - Möt Pia!

I varje stad vi besöker med vår GÖR OM MIG SHOW får sex kvinnor i olika åldrar, med olika livsberättelser och med skiftande karaktärer, kroppar, hår och förutsättningar chansen att få hjälp med sin stil. För somliga har förändringen varit mindre och för andra betydligt större, men det sker ofta något magiskt både på insidan och på utsidan. Något väcks inombords och man upptäcker sig själv och sin kropp på nytt. Det är verkligen fantastiskt att få ta del av detta!

I dag visar vi Pia från GÖR OM MIG SHOW i Karlshamn som hölls i samarbete med Studio Trend. 


Pia är 50 år och är en omhändertagande, plikttrogen och också underhållande person som ville framhäva mer säkerhet, sexighet och kvinnlighet.

Under dagen vi träffade Pia upptäckte vi en sprallig person och detta ville vi verkligen lyfta fram med mer dramatik. Men eftersom hon är kort, under 165 cm, är det viktigt att hon inte gör sig för rörig i klädseln och delar av sin kropp med olika material, mönster och färger. Grundregeln är att sträva efter att skapa en så hel linje som möjligt, med färger ton-i-ton på över- och underdel eller som på bilden genom en enfärgad klänning. De dramatiska accessoarerna, skorna och väskan i orange och smyckena, blev den sparsmakade dramatiken som i kombination med den enkla klänningen gör henne till en färgstark kvinna i sin rätta ålder.  Personlig stil: REBORN LIFESTYLE - www.rebornlifestyle.com
Hår: Studio Trend
Makeup: Theresa Andersson - Lödder
Samarbetspartner: PAUL MITCHELL Sverige
Foto: Ola Åkeborn / JAKO Ord & Bild AB
Kläder och accessoarer: Karl-Oskar & Kristina och H&M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar