måndag 26 november 2012

GÖR OM MIG SHOW - Tack alla inblandade!

I helgen hade vi vår sista GÖR OM MIG SHOW för detta året. Nästa år åker vi till nya städer, kanske just till din?Vi vill rikta ett stort tack till alla inblandade, framförallt till våra underbara modeller som vågat ta steget till en ny stil!

Tack också till de nio frisörerna från M&M Studio och Shine Hårstudio i Oskarshamn och Annette´s Hårdesign, Hårfint och Frisörhörnan i Mönsterås som gjorde ett fantastiskt arbete med klippningar och färgningar på våra sex modeller.

Tack också till Make up by Maja som sminkade och Franssons Blommor som smyckade scenen.
Hudvårdskliniken lämnade fina presenter till modellerna och det fanns också en utställare på plats som visade upp sina smycken gjorda av gamla silverbestick. Kreativt och annorlunda!

Några vi verkligen inte hade klarat oss utan är stadens butiker som varit hjälpsamma i arbetet med att låna ut kläder inför showen. Vi kan varmt rekommendera Gina Design, In The Mood, Skoplejset, Synsam, Specsavers, La Robe, Rågårds Modehus, Aima, Tiffany, Eminette och CHIC till  alla som har vägarna förbi Oskarshamn eller som bor i området. Helt enkelt en shoppingstad med stort utbud!

Sist men inte minst vill vi tacka Magnus Sandgren, representant från Paul Mitchell, som följer med oss runt om i Sverige och sprider Paul Mitchells budskap om fantastisk hårvård! Tack för ditt stora engagemang och tack Paul Mitchell för sponsring av produkter till både modeller och gäster.

Nu inväntar vi bilderna på modellerna från fotografen, tills dess visar vi ett litet axplock från showdagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar