måndag 12 november 2012

GÖR OM MIG!


– fascinerande, provocerande, inspirerande, bekvämt, eller en snabb lösning? 

Flera av er som följer vår blogg tittar säkert på GoKväll och deras GÖR OM MIG inslag, några av er läser alla makeover reportage som ni kommer över i dagens tidningar  eller också har ni suttit bänkade varje onsdag under hösten när Trinny och Susannah stylat om Sverige. 

Vi vill också styla om Sverige, men vi vill mer än bara inspirera! I våra GÖR OM MIG SHOWER vill vi även lära åhörarna om personlig stil och ge värdefulla tips som kan tas med hem. 

Hur kan man trolla med färger, mönster och snittet på kläderna?  

Hur klär man bort, klär fram och fuskar med sin kroppsform och vikt för att skapa rätt balans i proportionerna?

Och varför är det så att vissa passar i randigt, andra rutigt och någon annan i blommigt medan andra är som vackrast i enfärgat?

Hur skapar man en personlig stil utifrån den man är och inte enbart utifrån det som modet förespråkar?
 I varje stad vi besöker får sex kvinnor i olika åldrar, med olika livsberättelser och med skiftande karaktärer, kroppar, hår och förutsättningar chansen att få hjälp med sin stil. För somliga har förändringen varit mindre och för andra betydligt större, men det sker ofta något magiskt både på insidan och på utsidan. Något väcks inombords och man upptäcker sig själv och sin kropp på nytt. Det är verkligen fantastiskt att få ta del av detta!

Sista stopp för i höst blir Oskarshamn den 24 nov och sex nya kvinnor har i skrivande stund blivit utvalda. Vi väntar med spänning på att få träffa dem! Fram till dess kan du varje dag här på bloggen se före- och efterbilder på kvinnor från våra shower i Växjö och Karlshamn.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar