onsdag 28 november 2012

Myskläder - vår syn!

Helt okej om du ska på yoga...
Byter du om till mjukiskläder så fort du kommer hem eller bor du kanske rentav i dem under helgen?

Många kvinnor vi möter i vårt arbete med personlig stil beskriver hur de fastnat i sina "myskläder",  munktröjan och joggingbyxan  åker på efter jobbet trots att man inte planerat att träna. Det är bekvämt och skönt men är det egentligen så snyggt?
Vår uppmaning till dig som fastnat: Sluta göm dig i stora, lösa, sladdriga och alldeles för mjuka kläder! Klä fram din kropp med andra material, som både är bekväma och snygga och bär framförallt kläder som gör att du känner dig fin när du går förbi spegeln.

Med detta menas inte att du ska gå med festblåsan hemma men ibland är det faktiskt trevligt att låta den man lever med se den vackra kvinna du är och så som du ser ut när du möter andra människor, kanske i ditt jobb eller när du träffar väninnorna. Håll attraktionen vid liv, både till din partner om du är i en relation men också till dig själv!

Det finns också massor med andra plagg som är minst lika bekväma och sköna om du vill vara mer vardagsklädd när du är hemma, alltifrån stretchjeans och jeggings till oversize tröjor och koftor.  

Regeln är: Stort uppe, tight underdel eller tvärtom.

I morgon visar vi "myskläder" med stil!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar