måndag 3 december 2012

En kväll med stil!

En tom sal timmarna innan...
I fredags hade vi ett stort event i vår hemstad Karlskrona för alla våra REBORN-kunder och kunders vänner, "En kväll med stil". Det blev en fantastisk kväll, över 200 personer kom och lyssnade när vi gav vår syn på stil, mode, kläd- och färgspråk, berättade om senaste boken, Klä bort klä fram och fuska och intervjuade tre kvinnor som genomgått en stilcoachning. Det fanns också tid för mingel, tävlingar, utlottningar och fotografering, vin och tilltugg.

Vi vill verkligen rikta ett stort tack till alla som kom och till de som deltog och gjorde kvällen till något extra: Invicious Productions (arrangör ljud- och ljus) och fotograf Ola Åkeborn/JAKO Ord & Bild AB samt utställarna BaraUnderBara och Alma of Sweden. Tack också till Magnus Sandgren från Paul Mitchell, John och Charlotte och våra män Eric och Mats som hjälpte till under eftermiddagen och kvällen och även till Malin som bredde alla 240 mackor!

Ett stort tack vill vi även rikta till Karlskrona Möbler som lånade ut inredning och förvandlade vår scen till ett mysigt vardagsrum helt i vår smak.


Bilder från kvällen kommer inom kort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar