fredag 21 december 2012

En välförtjänt julledighet och tillbakablick på året som gått!

Bild hämtad från http://www.facebook.com/TeleborgsSlott
I går arbetade vi vår sista dag på REBORN, vår salong, för det här året. Nu väntar en välförtjänt ledighet men också planering inför 2013, nya föreläsningar och nya GÖR OM MIG SHOWER och mycket mycket mer som vi ännu inte riktigt vet...
Idag är vi i Växjö och ikväll återvänder vi till Teleborgs Slott för att äta julbord och spendera natten som prinsessor i slottsrummen. För lite drygt ett år sedan, den 26 november 2011, besökte vi slottet under helt andra omständigheter.

 Då var spänningen på topp och förväntningarna stora inför något helt nytt. Det var vår allra första GÖR OM MIG SHOW som gick av stapeln tillsammans med Carina Hökeroth och hennes personal på Storgatan 29, en salong i centrala Växjö. En vecka tidigare var det bokrelease för Du är din förpackning, Evas första bok och startskottet för vårt andra företag REBORN LIFESTYLE.

 Då hade vi inte en aning om att vi ett år senare skulle ha hunnit med att göra ytterligare fem shower samtidigt som vi jobbat morgon till kväll, bloggat, producerat en personlig stilguide (en bok för alla de som gjort stilcoachning), spelat in filmer, spenderat massor med timmar i JAKO´s fotostudio, föreläst på olika orter från Örnsköldsvik och Vemdalen i norr till Vejbystrand i söder, haft tjejkvällar, skrivit samt släppt vår andra bok, stått på Bokmässan i Göteborg och slutligen arrangerat en "Kväll med stil" för alla våra kunder och kunders vänner i vår stad. På köpet har vi blivit lite äldre, lite visare men också ätit en hel del "magkatarrsmedicin".


Man kan inget annat än säga att det är ett fantastiskt men fullspäckat år vi haft sedan dess, med många nya utmaningar och möten som betytt mycket för både nutiden och framtiden. Nu ska vi alltså ladda om inför ett nytt spännande år och verkligen glädjas åt att vi lyckats med det vi satsat och trott på. Hurra för oss!

Och ett stort tack till alla er som på ett eller annat sätt är eller varit en del av REBORN LIFESTYLE, alltifrån nära och kära till kunder, modeller, butiker, salonger, fotograf och filmare och andra som stöttat oss, som delat och gillat och hjälpt oss att sprida vårt budskap om personlig stil! Vi hoppas att ni vet vilka ni är och vad ni betyder för oss!

Precis som vi tar också bloggen en paus och är tillbaka efter nyårshelgen och några dagar efter det, den 7 januari. Kanske vi gör ett inlägg då och då om längtan är för stor men fram tills nästa år kan du garanterat följa oss på Instagram @rebornlifestyle, på Eva&Sophie på Facebook eller på vår  REBORN LIFESTYLE-Facebooksida.

På återseende!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar