tisdag 11 december 2012

Färginspiration - Påfågel!

Inspireras av påfågeln och dess fjädrar i grönt, brunt och blått...
Vår "mission" är och kommer alltid vara att inspirera till andra färger än svart. Svart passar utseendemässigt endast en liten del av befolkningen, 25% sägs det. Men "insidemässigt" vill vi påstå att det klär betydligt färre.

För en vecka sedan bjöd vi in till en "Kväll med stil" en öppen föreläsning med mingel, tävlingar, utlottningar, intervjuer, fotografering, vin och tilltugg på Militärhemmet i vår stad. Temat för kvällen var festkläder i färg, en både inspirerande och provocerande uppmaning till gästerna att undvika den annars så vanliga och ”festliga” färgen svart. Snacka om att vi blev nerringda, mailbombade och utfrågade. Om man inte fick ha svart, vad i hela friden skulle man då ha på sig??? Folk blev verkligen engagerade i detta vilket var oerhört kul att se.  Det var till och med dem som övervägde att tacka nej på grund av detta..."Diktatorsfasoner"...Var det tillåtet att ha svarta strumpbyxor?

För att inspirera även dig som bloggläsare bjuder vi under veckan på några färgkombinationer från vår "Kväll med stil" där gästerna kunde fotografera sig i JAKO´s tillfälliga fest-studio!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar