onsdag 19 december 2012

Färginspiration - Ren!

Vår "mission" är och kommer alltid vara att inspirera till andra färger än svart. Svart passar utseendemässigt endast en liten del av befolkningen, 25% sägs det. Men "insidemässigt" vill vi påstå att det klär betydligt färre.

För en vecka sedan bjöd vi in till en "Kväll med stil" en öppen föreläsning med mingel, tävlingar, utlottningar, intervjuer, fotografering, vin och tilltugg på Militärhemmet i vår stad.

Temat för kvällen var festkläder i färg, en både inspirerande och provocerande uppmaning till gästerna att undvika den annars så vanliga och ”festliga” färgen svart. Snacka om att vi blev nerringda, mailbombade och utfrågade. Om man inte fick ha svart, vad i hela friden skulle man då ha på sig??? 

För att inspirera även dig som bloggläsare bjuder vi även denna veckan på några färgkombinationer från vår "Kväll med stil" där gästerna kunde fotografera sig i JAKO´s tillfälliga fest-studio!

Kanske du sen kan skippa det svarta under jul- och nyårshelgerna! :)Första pris för "Kvällens oufit" under vår "Kväll med stil"!

Precis som renen bär hon lugna färger, men trots det syns hon med sin lyskraft
och twisten av dramatik i klänningens mönster och med sin håraccessoar.

Ursnyggt tycker vi!

2 kommentarer:

  1. Klänningen har några år på nacken och kommer från Viktor & Rolf, ett av H&M´s alla designer samarbeten. Kanske den finns på Tradera eller Ebay om du har tur :)

    Hälsningar Sophie /REBORN LIFESTYLE

    SvaraRadera