måndag 10 december 2012

Färgsprakande!


Vår "mission" är och kommer alltid vara att inspirera till andra färger än svart. Svart passar utseendemässigt endast en liten del av befolkningen, 25% sägs det. Men "insidemässigt" vill vi påstå att det klär betydligt färre.

För en vecka sedan bjöd vi in till en "Kväll med stil" en öppen föreläsning med mingel, tävlingar, utlottningar, intervjuer, fotografering, vin och tilltugg på Militärhemmet i vår stad. Temat för kvällen var festkläder i färg, en både inspirerande och provocerande uppmaning till gästerna att undvika den annars så vanliga och ”festliga” färgen svart. Snacka om att vi blev nerringda, mailbombade och utfrågade. Om man inte fick ha svart, vad i hela friden skulle man då ha på sig??? Folk blev verkligen engagerade i detta vilket var oerhört kul att se.  Det var till och med dem som övervägde att tacka nej på grund av detta..."Diktatorsfasoner"...Var det tillåtet att ha svarta strumpbyxor? 

En kväll med stil - En färgsprakande kväll på Militärhemmet i Karlskrona den 30 nov, inte mycket svart i sikte...

Våra tankar om färgen svart har sedan vi öppnade för drygt 2 år sen spridit sig på stan och det är roande att de finns de som kan bli så upprörda över en färg. Ordet är fritt och vi står fortfarande fast vid att det är fler som bör byta ut sin svarta garderob mot andra färger. För att inspirera dig bjuder vi under veckan på några färgkombinationer från vår "Kväll med stil" där gästerna kunde fotografera sig i JAKO´s tillfälliga fest-studio!
I kväll är det Nobel-festen, ska bli intressant att sitta bänkad framför TVn och se festkläderna en tillställning som denna. Återkommer med rapport!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar