tisdag 8 januari 2013

Postorderkatalogernas tid är här...

Bild hämtad från H&Ms vårkollektion 2013
Under ledigheten började vårens postoderkataloger dimpa ner i brevlådan. Man kan inget annat än att förundras över vårens mode och hur snabbt modet egentligen skiftar från en säsong till en annan, på bara några månader. Mer mönster, mer färger, mer kontraster.

De snabba förändringarna gör det ännu mer viktigt med det här med personlig stil. Att veta hur man ska leta i djungeln av allt nytt som kommer och kanske till och med undvika att köpa något en hel säsong för att det helt enkelt inte passar ens stil.
 Men ju mer säker man är på sin stil desto enklare är det faktiskt att hitta. Det handlar bara om att vidga sina vyer lite och titta på andra ställen än de man kanske är van vid. Surfar man exempelvis runt en stund på nätet så ser man att modet är så mycket mer blandat än katalogerna och de lokala butikerna visar.

Bild hämtad från H&Ms vårkollektion 2013

Bild hämtad från H&Ms vårkollektion 2013
Själv är jag som många andra en storshoppare på H&M men jag blev riktigt besviken när vårens katalog kom för ett par dagar sedan. En katalog fylld med svart och vitt, blått och leopard, för övrigt ett mönster som är en av vårens starkaste trender. Hittade endast en endaste sak som föll mig i smaken och det är MYCKET ovanligt :) Till dig som är dramatisk i din stil är H&M-utbudet denna vår en guldgruva. Grattis! Själv tänker jag istället titta lite extra i LaRedoute som hade en hel del plagg med enkla, klassiska snitt som jag gillar. Och ett svagt ögonblick har jag också lovat mig själv att hålla inne på det här med kläder denna vår. I min garderob finns mängder av fynd från i höstas och julrean som bara väntar på att få användas. Kanske tillsammans med några nya second hand inköp...Vad ska du satsa på?

/Sophie

2 kommentarer:

  1. jag satsar på det jag har i garderoben. har köpstopp hela året och provar nya kombos och lånar smycken av döttrarna.

    SvaraRadera
  2. Vad härligt det låter! Fler borde nog göra som du så inte garderoben blir överfull med kläder som bara hänger och inte används!

    SvaraRadera