måndag 14 januari 2013

Ullkappa!

I helgen var det kallt och jag använde använda fina, röda kappa i 40-tals modell som jag inhandlade förra året på rean i en dyrare butik i stan. Jag brukar vanligtvis inte lägga alla mina pengar på dyra plagg utan köper hellre flera olika. I jobbet förbrukas mycket kläder både genom färgfläckar i mitt jobb som frisör och på olika sätt när vi är ute och föreläser, så det är bäst att hålla det på en lagom nivå :)

 Kappan hängde länge i skyltfönstret och jag hade gått förbi varje dag på vägen till jobbet och förälskat mig i den. Då kostade den en hel del men så en vacker dag var det rea! Först då ringde jag och kollade priset, hade inte "vågat" tidigare...haha. Det fanns en endaste kappa kvar, i MIN storlek! Den var fortfarande dyr men kunde faktiskt inte motstå. Har inte ångrat mig en sekund och jag får alltid beröm för den. Man kan inget annat säga att den syns i havet av alla svarta vinterjackor på stan.

Märket är Emmy, och beskrivs på hemsidan som ett helt nybakat klädmärke för alla färgstarka kvinnor! Det står för feminina, välskräddade plagg som bejakar och förstärker de kvinnliga formerna – som på den gamla goda tiden! På Emmy´s hemsida finns mycket för dig som tycker om kläder som andas äldre tider. (Kappan jag har heter "Winter wonder coat" och finns i rött, grönt, blått.... och självklart svart....)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar