torsdag 21 februari 2013

En inredningsresa...

Just nu är jag mitt uppe i en flytt samtidigt som jag jobbar som vanligt på salongen och planerar vårens GÖR OM MIG SHOWER...Tiden räcker inte riktigt till känns det som. Framöver tänkte jag dela med mig av min inredningsresa, hur man kan tänka personlig stil även i sitt hem och hur jag med minimal budget kommer möblera min och sambons snart tre gånger så stora lägenhet. Vi lämnar en liten två som vi bott i under nästan sju år och det är därför mycket som ska förändras. Det har hänt mycket på dem åren och precis som man i vissa skeden i livet kan behöva förnya sin klädstil i takt med nya upplevelser känns detta verkligen som ett tillfälle att tänka nytt. Jag måste därför fundera på några viktiga frågor för att skapa det hem jag önskar.

Vilken känsla vill jag själv känna när jag kommer innanför dörren?
Hur vill jag att mitt hem ska uppfattas av andra?
Vad vill jag göra i de olika rummen?

Det får bli en liten cliffhanger på detta. I vilket fall som helst så är det en bra början att titta i tidningar för att bli inspirerad. Klipp ut det du tycker om och gå sedan igenom och se om det finns någon gemensam nämnare. Är det vissa färger du faller för, vissa material, vissa mönster, vissa former? Precis som när det gäller kläder handlar det om att knyta ihop säcken för att skapa rätt känsla. Vilka känsla tror du att jag vill skapa? Kolla på mina urklipp och se om du kan hitta en känsla eller en gemensam nämnare!
Let´s go homestyling!

/Sophie
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar