onsdag 6 februari 2013

"Främja kvinnors företagande" - ambassadör 2013/2014

Eva har blivit utvald som ambassadör för Tillväxtverkets program "Främja kvinnors företagande". Totalt har 909 företagare i Sverige har utsetts till ambassadörer för kvinnors företagande under 2013—2014! 

Syftet är att synliggöra kvinnors företagande, väcka intresse för entreprenörskap och öka kunskapen om hur det är att driva företag genom att berätta om sina erfarenheter. Känns som ett självklart uppdrag för Eva som varit med om mycket under sina 30 år som egen företagare!


Läs mer på http://www.tillvaxtverket.se/kvinnorsforetagandeREBORN LIFESTYLE är ett koncept med fokus på stilcoachning, föreläsningar, GÖR OM MIG shower och kurser i personlig stil. Personerna bakom företaget är Eva Carlström, frisör, utbildare, föreläsare och en av Sveriges två diplomerade stilcoacher (Style Coach™) och Sophie Cederholm, stilcoach trainee, frisör och färgtekniker, tillsammans med lång erfarenhet inom stil- och frisörbranschen.
Eva Carlström är författare till boken Du är din förpackning – Konsten att matcha utsidan med insidan (2011) samt boken Klä bort, klä fram och fuska – en personlig stilguide (2012) som skrivits tillsammans med Sophie Cederholm.

Vill du veta mer om vilken stilpersonlighet du är och hur du kan kombinera färger, mönster, former och snitt för att bäst matcha din insida? Köp böckerna "Du är din förpackning - konsten att matcha utsidan med insidan (Carlström, 2011) och "Klä bort, klä fram och fuska - en personlig stilguide" (Carlström & Cederholm, 2012) eller boka en stilcoachning online! Blädderex hittar du i länkarna och mer info finns på vår hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar