fredag 8 februari 2013

Klä fram din kropp!


En viktig del i din personliga stil är att klä fram din kropp, din kvinnlighet oavsett vikt! Göm dig inte i för stora kläder. Med detta menar vi inte att du ska gå i kort-kort eller urringat och slimmade tights à la Carola på Guldbaggen eller Lena PH på Melodifestivalen (detta får bli en annan diskussion...) Det handlar om att använda kläder i rätt storlek som tar fram dina former på ett smakfullt sätt.

Men att lyfta fram kvinnligheten kräver mod, självsäkerhet, trygghet och stolthet över kroppen och kanske det viktigaste av allt, bra underkläder. Tyvärr är det alltför många kvinnor som har komplex för sin kropp och hellre döljer den i kläder som är flera storlekar för stora. Många av dessa kvinnor har dessutom en felaktig bild av sig själva och tror att de är mycket större än vad de egentligen är.
 


Är det modet som skapat våra komplex och den snedvridna bild många kvinnor har över hur vår kropp bör se ut? Tillhör du dem som bantar ständigt och jämt i hopp om att gå ner några kilo rekommenderar vi dig att sluta och istället börja fuska med rätt kläder! Klä fram din kropp med rätt snitt, färger, former, material och mönster och klipp dig i en passande frisyr som balanserar och skapar en helhet. Att bli vän med kroppen och skaffa sig en förståelse för sin kroppsform och de proportioner man har är en förutsättning för att lyckas med sin personliga stil.

Kolla in vilken skillnad det blev för våra modeller från Växjö och Oskarshamn med kläder som tog fram deras kropp istället för att dölja den!Vill du veta mer om vilken stilpersonlighet du är och hur du kan kombinera färger, mönster, former och snitt för att bäst matcha din insida? Köp böckerna "Du är din förpackning - konsten att matcha utsidan med insidan (Carlström, 2011) och "Klä bort, klä fram och fuska - en personlig stilguide" (Carlström & Cederholm, 2012) eller boka en stilcoachning online! Blädderex hittar du i länkarna och mer info finns på vår hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar