onsdag 13 februari 2013

Kvinnor i tiden!

Under två tillfällen under våren har vi fått förmånen att vara med som utställare på "Kvinnor i tiden" - Sveriges största konferens för kvinnor i arbetslivet.

Den 28 maj i Stockholm 28 maj och den 13 juni i Göteborg samlas ca 1200 kvinnor för en heldag med intressanta föreläsningar av personer som Sissela Kyle. Anna Mannheimer och Lotta Lundgren.


Vi kommer finnas på plats i pauserna under dagen med "Klä bort, klä fram och fuska" , vår bok om personlig stil. Alla deltagare kommer även få fina goodiebags med sig hem där en av presenterna kommer från oss!(Anmäl dig hos arrangören Confex här!)


Vill du veta mer om vilken stilpersonlighet du är och hur du kan kombinera färger, mönster, former och snitt för att bäst matcha din insida? Köp böckerna "Du är din förpackning - konsten att matcha utsidan med insidan (Carlström, 2011) och "Klä bort, klä fram och fuska - en personlig stilguide" (Carlström & Cederholm, 2012) eller boka en stilcoachning online! Blädderex hittar du i länkarna och mer info finns på vår hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar