måndag 11 mars 2013

Snabbspolning...

 Så gick måndagen och inte ett blogginlägg i sikte förrän nu och detta är inte mycket att hänga i granen...En rejäl snabbspolning skulle behövas denna veckan. Bloggtorka och flytt på samma gång. Hela helgen har jag slitit, med hjälp av Eva och hennes man med kartonger, möbler och "köra på tippen-grejer". Min Eric befinner sig på annan ort för studier och har ingen möjlighet att hjälpa till just nu. Kanske inte det bästa läget för en flytt men det kommer bli kanon när alla bitar faller på plats. Hittat en hel del bra saker på second hand som jag kommer lägga upp bilder på inom kort. Det är fantastiskt vilka fynd det finns där ute! Nu handlar det bara om att få ihop allt tillsammans så det blir en bra helhet, precis som med klädstilen. Ett-två-tre är en bra regel även när det kommer till inredning.


I veckan blir det en fullrullevecka med jobb på salongen, framställning av stilguider till de personer som gjort stilcoachning online beställningar på webshopen, föreläsning i Karlskrona på onsdag kväll och föreläsning i Kristianstad på fredag för Skägg & Lockar, salongen som vi ska arrangera GÖR OM MIG SHOW med den 27 april.

Så nu kör vi snabbspolning denna veckan tycker jag, så ses vi igen på måndag. Hoppas på överseende och att ni fram tills dess skickar in frågor och funderingar om allt som rör hår, kläder, färger, mönster etc så vi kan fylla den här bloggen med massa bra tips och råd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar