torsdag 25 april 2013

Garderoben full men inget att ta på sig?

Ja så här kan det se ut! En salig röra av olika mönster, färger, former, snitt och material. Tur att det finns hjälp i form av stilcoachning, något fler och fler börjar förstå betydelsen av. Det kan handla om både små och stora förändringar, att förstärka sin framtoning, lära sig klä bort, klä fram och fuska och framhäva något man tidigare dolt eller bara förnya och tänka nytt. Helt enkelt matcha den man är på insidan med utsidan, karaktärsdragen, kroppsformen med personligheten. Hitta sin stil!

Idag har vi tre stilcoachningar på gång och på hög ligger svarsbrev från personer på olika orter runt om i landet som upptäckt vår tjänst stilcoachning online. Fantastiskt kul att kunna hjälpa kvinnor i såväl Kiruna som i Ystad!


Kanske vill även du veta mer om vilken stilpersonlighet du är och hur du kan kombinera färger, mönster, former och snitt för att bäst matcha din insida? Köp böckerna "Du är din förpackning - konsten att matcha utsidan med insidan (Carlström, 2011) och "Klä bort, klä fram och fuska - en personlig stilguide" (Carlström & Cederholm, 2012) eller boka en stilcoachning online! Blädderex hittar du i länkarna och mer info finns på vår hemsida.

3 kommentarer:

 1. Hur anser ni att man bör tänka när man bygger upp sin garderob, så att plaggen blir så användbara som möjligt? De "färdiga" listor över hur man bäst skapar en basgarderob är ofta såväl tråkiga som alltför universella... Samtidigt vill man väl att de olika delarna ska gå att kombinera med varandra. I min egen garderob gapar det rejält tomt just nu, efter en omfattande utrensning.

  SvaraRadera
 2. Vi anser inte att en garderob bör bestå av ett visst anta byxor skjortor etc. Det handlar mer om att skapa en garderob med plagg i liknande stil och i ungefär samma färgskala, därmed kan de också kombineras med varandra. Ju mer olika varandra plaggen är desto svårare blir det att anpassa stilen efter sammanhang, ex vardag, fritid, fest. Med hjälp av accessoarer till samma plagg som du bär på jobbet kan du snabbt uppdatera dig till en festligare look eller tvärtom. När du exempelvis investerar i ett par byxor, fundera över hur du kommer kunna bära dem. Passar dem både till höga skor, låga skor, fritidsskor? Och framförallt, fastna inte i svart. Det finns mängder av andra basfärger som brunt, blått och grått som passar utmärkt till det mesta!

  SvaraRadera
 3. Titta gärna på äldre inlägg som handlar om just garderobsplanering!

  http://blogg.rebornlifestyle.com/2012/04/personlig-stil-garderobsplanering.html

  SvaraRadera