tisdag 30 april 2013

GÖR OM MIG SHOW - Tack!

I helgen var det GÖR OM MIG SHOW i Kristianstad tillsammans med Skägg & Lockar som stod för hår och makeup. Sara och Angelica med personal som slet som djur under två dagar med tidspressat schema samtidigt som den vanliga verksamheten på salongen var i full gång. Massa kramar till er för ert engagemang! Till vår hjälp hade vi även lokala butiker som ställde upp och lånade ut skor, väskor, kläder, glasögon och accessorarer. Vi vill verkligen rikta ett stort tack till alla inblandade!

Guldsmed Rolf Nilsson,  som var oerhört engagerade och tillmötesgående och smyckade våra sju modeller. Butiken är en av Kristianstads äldsta, den grundades redan år 1900 och drivs idag av den fjärde generation, Jesper Nilsson. I verkstaden finns tre utbildade guldsmeder, alla med många års erfarenhet i branschen som jobbar med att designa och tillverka smycken efter egen idé eller kunds. Butiken omarbetar även kundens guld till nya smycken, reparerar gamla samt är återförsäljare av bijouterier och flera av världens ledande designers som Ole Lynggaard, Georg Jensen, Pandora, Dyrberg/Kern, Snö of Sweden med flera.

O.W Anderson, med ett brinnande intresse för glasögon och ännu en butik med en lång historia. Namnet kommer från farfar Oskar Wilhelm Anderson som startade butiken 1915. O.W Anderson är en fristående optiker, där ägarna själva gör sina inköp. Du hittar alltid handplockade, speciella och unika bågar som verkligen skiljer sig från mängden. 

Madame, butiken som enligt dem själva säljer moderiktiga kläder av högsta kvalité för mogna kvinnor som vill ha det bästa. En bra beskrivning men vi skulle vilja påstå att det finns något för alla åldrar i butiken, inte bara den "mogna" kvinnan, framförallt för dig som letar efter vackra, kvinnliga klänningar både till vardags och till fest. Vi spenderade mycket tid i butiken och fick fantastisk hjälp av personalen, både med tips och råd och även med att sy in kläder till modeller för bästa passform!
 
Med i showen var även Aima, Kläddilin, Miss K, KarlBjer, Sandelins och Scorett. Dessutom vill vi rikta ett tack till Borett som inrett scenen och House of Bagels som fixat tilltugget i pausen. Har du vägarna förbi Kristianstad och är sugen på en latte i toppklass är det House of Bagels du ska besöka. Dem har även fräscha sallader, en varierad lunchmeny, drinkar och en mängd annat gott. Ät din frukost i lugn och ro, möt dina väninnor på ett glas vin, träffa dina vänner för en snackis eller unna dig det lilla extra under deras loungekvällar.

Sist men inte minst Fotograf Fredrik som tog fina bilder vilka vi än så länge bara fått se en bråkdel av. Det är alltid lika spännande att få leveransen av före- och efterbilder på modellerna. Håll utkik på bloggen framöver!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar