måndag 20 maj 2013

Loafers för den klassiska!

Loafers - Classic style

Vårens sko är loafern, den har bytt plats med ballerinaskon men många vågar inte bära den med risk för att se tantig ut. Loafern finns i många olika modeller, stilar och färger och under veckan tipsar vi om loafers till just din stil! Matcha med rätt accessoarer och frisyr för att undvika tant-varning.

Du som är klassisk är som gjord för loafern, kanske har du redan ett par i din garderob som du använt i ett par år. Du satsar gärna på välgjorda modeller i äkta skinn, som håller, utan detaljer och som kan kombineras både till vardag och jobb. Om skon har detaljer är det i form av ett spänne eller en frans/tofs.

Kombinera med en blank, enkel frisyr, hästsvans eller knut.

Skotemat är nu slut för den här gången och en ny vecka tar vid. I morgon är vi tillbaka med andra avsnittet av vårt webbtvprogram och temat är ben. Berätta vad du vill att vi ska ta upp i programmet eller skicka in din "ben-fråga" till oss! Kanske undrar du vilka byxor som passar till om du har korta ben eller är lång och smal, har breda höfter eller inga höfter alls. Och hur ska du tänka kring din kjollängd? Eller vill veta vilka strumpbyxor som passar bäst till din klänning eller om man verkligen kan ha leggings kalla dagar? Maila oss på info@rebornlifestyle.com och missa inte att kolla i morrn 19.30! Live-chatten är igång under hela programmet.

Classic look with loafers

Classic hairstyles


L erickson
145 SEK - nordstrom.com


Nelly Trend hair accessory
60 SEK - nelly.com


Charlotte Russe hair accessory
26 SEK - charlotterusse.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar