tisdag 7 maj 2013

Rädda ett felköp?

Du har väl inte missat att vi börjar sända webbtv ikväll kl 19.30? Fram till sommaren kan du följa oss när vi diskuterar, vrider och vänder och förhoppningsvis väcker tankar kring utsidan, insidan, mode, stil, hår och världen vi lever i. Första programmet handlar om vårjackor och vad man kan tänka på kopplat till stilen och den kroppsform och de proportioner man har. Undrar du något om just detta, passa på att skicka in dina frågor till info@rebornlifestyle.com.

Vi har redan nu fått in en fråga som vi kommer ta upp här på bloggen under veckan.

"Hej! 
För en tid sedan impulsshoppade jag en marinblå clubblazer från Kappahls 
Hamptonssortiment, och den var såväl prisvärd som välsittande. Problemet är bara att jag inte vet hur jag ska matcha den för att inte känna mig som en flygvärdinna i den. Jag tycker om en klassisk/romantisk stil och hoppas nu på er hjälp att hitta kombinationer för vardag, jobb o fest - kanske via bloggen, så att den inte bara kommer att bli hängande oanvänd längst in i garderoben..."

 
Kavajen som läsaren beskriver finns just nu mängder av i butikerna, liknande kan du exempelvis köpa hos Lindex (nedan bild). Den marina kavajen ingår i preppy-stilen som är modern i vår och sommar och som vi tidigare beskrivit här på bloggen tillsammans med bilder hur du kan kombinera den beroende på stil. I morgon får du veta mer om hur du kan rädda ett felköp och ändra stil på ett plagg. Men först vill vi att du ska titta på de lika men olika kavajerna, vad skiljer dem åt? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar