tisdag 14 maj 2013

Veckans tips från webbtvn!

I förra veckans avsnitt på webbtvn tipsade Eva om Footner - "en fotprodukt som är utformad för att hjälpa kroppens egen process att göra sig av med död hud". Helt enkelt perfekt mot förhårdnader, sprickor och gammal torr hud. I kvällens program berättar Eva vad hon tyckte om Footner.

Nytt tips för veckan är torrshampoot, något som det finns mängder av i både butiker och på frisörsalonger, i olika prisklasser. Men överlag en superprodukt för alla hårkvaliteter oavsett om du har ett tjockt, tunnt eller helt normalt hår. Håret blir fylligt, man får mer volym, det blir lättare att sätta upp och att forma och du "slipper" tvätta det varje dag. Men som med allt annat finns det både bra och dåliga. De sämre varianterna brukar ha en tendens att "damma" mycket, alltså synas för mycket i håret och också framkalla hosta.


Under en tid framöver kommer Sophie testa sju olika torrshampoon inköpta i butik och bedöma dem med 1-5 poäng utifrån följande:
  • Doft 
  • Hostframkallning 
  • Hållbarhet 
  • Dammighet

Med i testet är: Batiste (63 kr), Björn Axén (130 kr), PHC (65 kr), Lee Stafford (90 kr), Kisby (110 kr), blow pro (125 kr) och Proffs (55 kr)

Håll utkik på bloggen för resultatet!

Evas tips för veckan är brun-utan-sol produkter från KICKS. "Utvärdering" kommer nästa tisdag 19.30 på webbtvn!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar