måndag 17 juni 2013

Du är din förpackning!


Vad har egentligen dessa förpackningar att göra med vår utsida och personlig stil ? 

Om vi förflyttar oss till 1950-talet genomgick svensk varuhandel då en stor förändring, försäljning över disk förflyttades till att låta kunden fritt få välja sin vara. Kunden kunden titta, känna, gå runt och komma tillbaka och göra en bedömning om varan var tilltalande. Förpackningen kom att få en ny betydelse för att snabbt berätta om innehållet och därmed locka en köpare till sig. Färg, form och struktur fick en avgörande betydelse i försäljning av varor.

Kanske är det samma med oss själva? Vi "tvingas" skapa en intressant förpackning för att vara så tilltalande som möjligt i ett samhälle där det finns en mängd "förpackningar" att välja mellan. Vår utsida har fått en central roll och år framtoning som människor är idag en viktig del av hur andra uppfattar oss.

Ta en titt på förpackningar ovan. Vad tänker du? Vilken väljer du?

I morgon kväll på LIVE-sändningen av vår webbtv så pratar vi mer om förpackningar, dess betydelse och vi kopplar det till personlig stil!
 

Maila oss på info@rebornlifestyle.com om du har frågor eller tankar som du vill att vi ska lyfta i programmet och missa inte att kolla på tisdag kl 19.30! Live-chatten är igång under hela sändningen. Länk till programmet lägg upp på bloggen några minuter innan sändning och du kan närsomhelst titta på tidigare avsnitt under fliken "Webbtv".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar