tisdag 18 juni 2013

Klädernas språk

Hur vi ska se ut skapar det vi kallar ytans förvirring, är det inte bara kläder vi tar på oss? Är det mode? Eller är det uttryck vi alla använder oss av? Status, position, grupptillhörighet?  

Kläder berättar alltid något. Antingen  högt och tydligt eller mjukt och lågt. Vissa kläder ropar, andra sjunger, somliga viskar, några skryter. Kläder då och nu har alla sin historia. Kan det beskrivas bättre? I boken "Vilka kläder, vilken stil" beskriver Lewenhaupt på ett enkelt sätt precis det vi vill sätta fingret på, att allt vi bär på en kommunikation, vi förmedlar alla något med vår utsida. Vare sig vi vill eller inte påverkar vi personer i vår omgivning  med det vi väljer att smycka vår kropp med.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I kväll på LIVE-sändningen av vår webbtv så pratar vi mer om ytan och hur denna kan liknas med en förpackning på butikshyllan. Kanske en provocerande tanke?Maila oss på info@rebornlifestyle.com om du har frågor eller tankar som du vill att vi ska lyfta i programmet och missa inte att kolla kl 19.30! Live-chatten är igång under hela sändningen. Länk till programmet lägg upp på bloggen några minuter innan sändning och du kan närsomhelst titta på tidigare avsnitt under fliken "Webbtv".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar