tisdag 4 juni 2013

Livet påverkar stilen...


Ikväll är vi tillbaka med ett nytt avsnitt av vårt webbtvprogram. Nu lämnar vi utsidan och alla "regler" för ett par veckor och går på djupet med personlig stil. Stil börjar nämligen alltid med insidan, det finns inga genvägar. Det handlar om vem du är och hur du vill uppfattas.

Stilen påverkas av självbilden, förutfattade eller förvrängda tankar som vi fått med oss på resan genom livet. Händelser och förändringar, både positiva och negativa, eller personer i vår omgivning påverkar oss och det är inte alltid så enkelt att hinna eller orka ta hand om sig själv. Livet kan föra en på villovägar och göra att man tappar bort vem man är. Kanske har du gått igenom en skilsmässa, bytt jobb, blivit arbetslös, träffat ny kärlek, blivit mamma, förlorat en nära anhörig, varit allvarligt sjuk? Allt detta och mycket mer påverkar bilden av oss själva och våra värderingar vilket i sin tur speglar sig i valet av kläder.

Maila oss på info@rebornlifestyle.com om du har frågor eller tankar som du vill att vi ska lyfta i programmet och missa inte att kolla i ikväll 19.30! Live-chatten är igång under hela sändningen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar