onsdag 12 juni 2013

Ullared!Idag har vi besökt varuhuset GeKås i Ullared där vi föreläste om personlig stil och hur man bäst vårdar sitt varumärke. Ca 70 personer kom och lyssnade på oss och alla fick med sig goodiebags hem med båda böckerna, Du är din förpackning och Klä bort, Klä fram och fuska. Så himla roligt att få sprida budskapet även på västkusten. Förhoppningsvis satte vi lite "griller" i huvudet på åhörarna och väckte en hel del tankar om det här med insidan och utsidan och hur allt hänger ihop :)
Nina som är personalansvarig på det gigantiska varuhuset samordnade eftermiddagen och driver själv en blogg där hon beskriver sitt liv som handlar om allt mellan falukorv och champagne, kolla gärna in Glamourmamman.

Här är vår dag i bilder, vi hann såklart med en runda både i varuhuset och utanför och passade på att fynda lite. Även den klassiska kvinnan kan hitta sin look på GeKås, för vår del blev det bland annat lite ränder i form av tröjor. Perfekt till sommaren!

Nu blir det snart sängen, upp tidigt i morrn för att ställa ut vår bok på "Kvinnor i tiden", en stor konferens med massor av intressanta föreläsare som hålls här i Göteborg där vi bor i natt.  Kanske hinner vi med en runda i stan innan hemfärd.


 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar